14/05/2020

Mobiele Badkamer Huren

Wil u uw badkamer vernieuwen maar vraagt u zich af waar u in tussentijd gaat douchen? Bij ouders of bij schoonouders? Of toch maar bij de buren? Dankzij onze mobiele badkamer hoeft u zich hier helemaal geen zorgen meer over te maken! Want een totaal renovatie (alle sanitair, tegels en toebehoren) via Cijo Projects is steeds inclusief gebruik van onze mobiele badkamer.

Langs buiten lijkt het een aanhangwagen, maar aan de binnenkant treft u een ruime badkamer aan. Onze mobiele badkamer heeft een toilet en een ingebouwde wasbak met ruime wastafel voorzien van voldoende plaats voor persoonlijke spullen. Dankzij de boiler van 150l kan een gezin van 4 zich comfortabel wassen onder de ruime douche. Onze krachtige verwarming kan alle seizoenen aan,  u zal het altijd behaaglijk warm hebben.

Een totaal badkamerrenovatie via Cijo Projects gaat dan ook niet gepaard met ongemakken. Terwijl wij uw badkamer verbouwen volgens uw wensen, kan u genieten van blijvend sanitair comfort gewoon op uw eigen oprit of in uw tuin!

Technische info:

Onze mobiele badkamer is 4,5m X 2,20m en kan op elke ondergrond geplaatst worden. Wij zorgen ervoor dat de badkamer stevig, stabiel en beveiligd tegen diefstal bij u thuis geplaatst wordt. 

Daarna sluiten we alles aan; het water, de elektriciteit en de afvoer. Een eenvoudig buitenkraantje (binnen 40m) is meer dan voldoende om de badkamer van leidingwater te voorzien. Een geaard stopcontact volstaat om het water in de boiler op te warmen en de verwarming te laten branden. Tot slot nog een afvoerputje, riool of gracht in de buurt (max.25m) voor het afvalwater van douche en wastafel. Het afvalwater van het toilet wordt fijngemalen, hier is geen afvoer voor nodig.

Boek ook Apart onze Mobiele Badkamer